Байгаль орчин, аялал жуулчлалын яам, Аялал жуулчлалын хөгжлийн төв, Монголын зочлох үйлчилгээний гэр холбоо хамтран “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” дараах з гарын авлагыг боловсрууллаа.
1. Өглөөний цай
2. Үндсэн хоол
3. Зууш, амтлаг хоол ундаа
Уг гарын авлага нь
-Хоолны цэсийг боловсруулах
-Хоол хүнсний зохицолдолгоо
-Хоолны илчлэгийн хэмжээ, орц найрлага зэргийг багтаасан.
Та бүхэн “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” гарын авлагыг доорх холбосоор орж татаж авах боломжтой.
1. Зууш, амтлаг хоол ундаа
2. Өглөөний цай
3. Үндсэн хоол